Over ons

Bij Groep Jomaco zijn we sinds 23 jaar actief in de wereld van waterkoelers, water-, koffie-, snoep- en drankautomaten.

Of het nu gaat om een aanvraag van een particulier of bedrijf, Groep Jomaco steunt steeds op 5 pijlers: Klantvriendelijkheid, Eerlijkheid, Betrouwbaarheid, Service en Kwaliteit.
Onze geschiedenis

Onze geschiedenis

"De visie en missie van Jomaco is dan ook Keep It simple en samen werken, samen groeien"
Pijlers
Reeds meer dan 20 jaar geleden sloegen Johan en Mario de handen in elkaar. Ze gingen samen de uitdaging aan om hun klanten te voorzien van drinkbaar water en een superservice.
Dit alles gebeurde in de beginjaren vanuit een klein bureeltje van 3x3 meter met een fax toestel, een pc en de Gouden Gids.
Naarmate de tijd voorbij ging, groeide het klantenbestand en was hun eerste locatie te klein.

Hierop besloten ze om een bedrijfspand te kopen en hier ook verder in te investeren.
Door de jaren heen zijn er meer en meer uitbreidingen gekomen; niet alleen van gebouwen, burelen en materialen maar ook van personeel en partners. Zo mogen wij ons al meer dan 15 jaar de trouwe partner van Prik en Tik België noemen en al 10 jaar van Rombouts België.

Het kleine spelertje uit Bree behoort nu tot een van de grote spelers op de Belgische markt waar volgende 5 pijlers hoog in het vaandel gedragen worden:
  • Klantvriendelijkheid
  • Kwaliteit
  • Service
  • Betrouwbaarheid
  • Eerlijkheid
Bij Groep Jomaco bieden we meer dan alleen energiezuinige en moderne waterkoelers aan. Samen met onze klanten kiezen we voor kwaliteit en duurzaamheid. 

Staan modernisering, duurzaamheid en teamenthousiasme bevorderen ook als belangrijke pijlers binnen uw bedrijf? Wees net dat stapje voor op de rest en laat uw bedrijf extra ecologisch bruisen door ons smaakvol bronwater zodat uw medewerkers en klanten altijd fris water kunnen drinken. 

Veranderen,
Vernieuwen,
Verbeteren

Absoluut goed bedrijf met fijne bekwame techniekers en vriendelijke backoffice. Snelle en stipte levering, een aanrader!

Stefan Daniels - Opdamo

We zijn reeds een half jaar klant bij Groep Jomaco: altijd een snelle reactie, denken mee om alles zo praktisch mogelijk te laten verlopen bij de overstap. Ze zijn bij noodgevallen altijd vlot bereik en krijgen snel gehoor! En het water smaakt enorm lekker...collega's zijn dagelijks zeer tevreden. 

Yves Sergeant - Hosted Power

Sinds 2022 zijn we de samenwerking aangegaan met het leveren van bidons in regio Hasselt – Zonhoven – Genk – Sint-Truiden – Alken en Herk-de-Stad.
Via deze weg wil ik Groep Jomaco alvast bedanken voor de toffe samenwerking! Jullie zijn altijd vlot bereikbaar, hebben een zeer vlotte service met hands-on personeel.
Nogmaals een hele dikke dank u wel! We kijken uit naar de verdere samenwerking en uitbreiding.

Drankenhandel Glenn Fory

© 2024 groepjomaco.be | Created by GOdevelop