Beste bezoeker van onze website, we zijn op dit moment onze website aan het updaten, om u nog beter van dienst te kunnen zijn in de toekomst.

Ondersteuning

Wij bieden ondersteuning aan 3 goede doelen.
Dit door middel van goederen te verkopen en deze opbrengst voor de volle 100% aan het goede doel te schenken.

 

De goede doelen

 

 

 

Ons steentje probeert op zo veel mogelijk vlakken aanwezig te zijn waarin ze kinderen met een levensbedreigende ziekte en hun families van dienst kunnen zijn. Dit leidt tot een brede waaier aan activiteiten.

 

 

 

Wist u dat 1 op 9 kinderen in België in armoede opgroeit?
Voor veel van deze kinderen is er geen geld voor hun verjaardag. VZW Kietelt maakt van die ene speciale dag een echt feest door een mega coole verjaardagsdoos te bezorgen. Vzw Kietelt werkt anoniem zodat kinderen niet weten dat hun verjaardag door derde mogelijk gemaakt wordt.

 

 

 

 

Kleine Prins richt zich tot gezinnen met kinderen die vóór hun achttiende jaar getroffen worden door een of andere vorm van kanker of levensbedreigende ziekte. Hun begeleiders/vrijwilligers zijn voornamelijk werkzaam in Limburg en aangrenzende gebieden. Ze streven naar maximale bekendheid van hun hulpverlening bij deze doelgroep. Elk gezin beslist autonoom in welke mate het beroep doet op Kleine Prins.